Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Számmisztika III.

2009.12.20

Aritmetika

 

 

1.

A

J

S

 

2

B

K

T

 

3

C

L

U

 

4

D

M

V

 

5

E

N

W

 

6

F

O

X

 

7

G

P

Y

 

8

H

Q

Z

 

9

I

R

 

 

 

pl.: John Lee: 1+6+8+5+3+5+5=33 ez két jegyű szám ezért még egyszer össze kell adni: 3+3=6

 


 1. Téged biztosan nem lehet megakadályozni abban, hogy teljesítsd az életed döntő feladatát. Ehhez kellő önbizalommal és éberséggel rendelkezel, és általában magadra vonod a környezeted figyelmét. Az életedet ésszerűen igazgatod a helyes mederbe.

 

2. Békés, figyelmes típust jelöl a neved. A környezetedre is képes vagy nyugtatóan hatni. A barátaid tudják, hogy bátran fordulhatnak hozzád, ha vigasztalásra van szükségük. A neved különösen a magánéletben vezet sikerhez.

 

3. A hármas szám itt a hírnév, a "világi" karrier lehetőségét jelzi, a választott területed mesterévé válhatsz. Merész típus vagy és mindig tettre kész.

Óvatosság és logika - ez a két tulajdonság biztosan jellemző rád. A reakcióidban egy kicsit lassabb vagy a többieknél, nagy erényed viszont a szorgalom és a szava hihetőség.

 

4. Óvatosság és logika - ez a két tulajdonság biztosan jellemző rád. A reakcióidban egy kicsit lassabb vagy a többieknél, nagy erényed viszont a szorgalom és a szava hihetőség.

 

5. Energikus, barátságos és népszerű típus vagy. Számodra nyilvánvaló, hogy kényelemben és anyagi jólétben szeretnél élni. Aktív társasági életet élsz, valószínűleg könnyen tudsz tanulni.

6. Szeretetre méltó vagy, és te is szereted a többi embert, a természetet és a szépséget. Jó érzéked lehet a költészethez, a zenéhez, és általában a művészetekhez.

 

7. Komoly, kitartó és stabil típus vagy, aki ha energiát fektet valamibe, azt végig is csinálja. Jó viszonyban vagy az idővel, ezért csak ritkán késel el valahonnan.

 

 8. Könnyen viseled a nehézségeket, de lehet, hogy azért, mert volt már részed bennük. Igazán izgalmas életed van, tele váratlan eseményekkel. Az okkult tudományok valószínűleg jobban foglalkoztatnak, mint másokat.

 

9. Becsületes, kreatív, független ember vagy, képes vagy igazán szívből szeretni. A vallás és a spirituális témák biztosan érdekelnek.