Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Átváltoztatástan IV.

2009.12.19

Finite (Incantatem):

Ez a varázslat megszünteti az előtte elvégzett rontást, átkot, átváltoztatott tárgyat/állatot vagy egy megbűvölt dolgot. Eredetéről és feltalálójáról semmit nem tudunk. 1400-as évek körül találhatták fel. A Finite varázslat önmagában csak megszünteti a tárgyra/ állatra/ emberre ható rontást, átkot, bűbájt… stb., de párja a Finite Incantatem az erősebb bűbájjal kezelt tárgyat (de csak tárgyat) porrá is zúzhatja, vagy cafatokra tépheti. Az Finite Incantatem apró csillagokként lő ki a pálcából és a csillagok mind a megbűvölt, átváltoztatott… stb. felé veszi az irányát.

 

Pálcamozdulat:

Szegezzük a célpontra a pálcánkat és végezzük el a varázslatot!

 

Meteoronto Recanto:

Megszünteti a rontások, okozta meteorológiai jelenségeket (pl.: vihar egy szobában, hófúvás egy pincében…stb.) Amióta a M.M. megalakult, azóta használják ezt a varázslatot, mivel az elvarázsolt ablakok, termekben előfordulhatott, hogy véletlenül rossz bűbájt alkalmaztak. A Wizengamot legbölcsebbjei találták fel.

 

Pálcamozdulat:

Hatalmas köröket kell leírni a levegőbe a pálcánkkal a fejünk fölött! A meteorológiai rontás a fejünk fölött összegyűlik (itt még forgatni kell a pálcát) és a pálca hegyébe szívódik, és ezzel együtt megsemmisül.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

vhol

(Szotyola, 2011.08.16 17:23)

Hogy lehet átváltozni ékszerteknőssé???