Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bájitaltan III

2009.12.17

Bájitaltan III.

 

A béke elixírje

 

Hozzávalók:

Porított holdkő és hunyorszirup.

 

Elkészítés:

A hunyorszirupot öntsük bele egy üstbe és kezdjük el kevergetni! Alatta gyújtsunk tüzet, és addig kevergessük a hunyorszirupot, ameddig el nem kezd sűrűsödni. A holdkő porát szórjuk bele, és ezzel együtt kavargassuk, ameddig zöld színt nem ölt. Ha zöld színt öltött folyamatosan az óramutató járásával ellentétes irányba kell keverni! Ha megvan egy lila folyadékot kapunk. Ez még nem a vége, mivel most zöld a füstje. Az óramutató járásával megfelelő irányba kell keverni, addig, míg halványkék színt nem kap. A füstje fehér ekkor és kész is a bájital.

 

Hatás:

Alkalmas idegesség, nyugtalanság, izgulás és aggodalom nyugtatására.

Figyelmeztetés: Ha túl sokat fogyasztunk belőle egy nap, akkor émelygést és lebegést is okozhat, ha pedig súlyos a helyzet, hetekig tartó elemelkedést a földtől és mindennap rózsaszínűen látás.

 

 

Pótcsont-Rapid

 

Hozzávalók:

Bezoár, bum-szalag, unikornis-szarv, mandragóra-levél

 

Elkészítés:

A bum-szalag vérével töltsük meg az üstöt és rögtön utána tegyük bele a bőrét is! A bezoárt tegyük utána rögtön bele az üstbe és kezdjük el kevergetni! Időközben alá kell gyújtanunk. Tegyük bele a mandragóra-leveleket is és kevergessük! Amint a mandragóra levelekből kieresztett minden folyadék vegyük ki őket és tegyük el valahová! A főzetünk most barna és a felszálló füstje, pedig szürke. Porítsuk szét az unikornis-szarvakat és öntsük óvatosan a főzetbe! Keverjük szét benne és hagyjuk egy kicsit állni! A tüzet oltsuk el az üst alatt és hozzunk egy ezüst tőrt! A főzet az unikornis-szarva miatt most átlátszó és a bezoár könnyen kivehető benne. A tőrrel törjük szét azt, és a két részét szedjük ki az üstből, rakjuk el valahova! A bezoár levétől a folyadék fehér színűvé változott. Füstje nincs!

 

Hatás:

A Pótcsont Rapid a csontok, visszanövesztésére szolgál! A kezelés fájdalmas, de megéri, mintsem csontnélküli kézzel, mely olyan, mint egy gumi.

 

Figyelmeztetés:

A rosszul elkészített bájital fogyasztása után, sok fájdalmat élhetünk át. Végtagnyúlást és csontritkulást is okozhat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.